Advies op maat? Vraag een offerte aan

Hiscox Cyberverzekering

Wat dekt de Hiscox Cyberverzekering?

De Hiscox Cyberverzekering dekt ten eerste Systeeminbraak:

De financiële kosten die u kunt ondervinden door inbreuk op systemen of data worden gedekt door de Hiscox cyberverzekering. Aan wat voor soort kosten moet u denken bij dit soort cyberincidenten? Dit kunnen de kosten van forensisch onderzoek zijn, de kosten voor extra klantenondersteuning (bijvoorbeeld een call center opzetten), kosten van crisismanagement (reputatieherstel en/of PR-campagnes), maar ook de kosten van communicatie met eventuele derde partijen (Denk hierbij aan leveranciers, klanten, providers, justitie en andere belanghebbenden).

Ten tweede eventuele privacy-kosten bij een cyberincident:

Wanneer er gevolgen zijn door diefstal van privacygevoelige gegevens, dan vergoedt CyberClear deze kosten. U kunt hierbij denken aan de kosten van onderzoek door justitie of financiële instellingen, maar ook claims van individuele personen of opgelegde boetes door toezichthouders.

De Hiscox cyberverzekering dekt daarnaast de kosten van digitale aansprakelijkheid:

In het geval dat uw e-mail of website onbedoeld laster verspreidt, auteursrecht schendt of een virus bevat, dan dekt CyberClear de kosten van dat incident.

Kosten van hacking vallen ook onder de dekking van CyberClear:

De kosten van hacking kunnen bestaan uit kosten van gestolen software of data, kosten van onderzoek en/of advies in systeembeveiliging, kosten van forensisch onderzoek naar wie de hacker is, kosten voor PR-advies en kosten voor de reparatie/vervanging van programma’s, data of websites. Deze kosten vallen onder de schades veroorzaakt door hackers en worden gedekt door de cyberverzekering van Hiscox.

Eventuele kosten van afpersing vallen onder de CyberClear verzekering:

Dit betekent in veel gevallen de kosten die u maakt bij het betalen van losgeld, maar ook de schade die u oploopt wanneer hackers uw website of data gijzelen.

Ten slotte valt verlies aan inkomsten door cybercrime onder de dekking van de CyberClear verzekering:

Denk hierbij aan het stilvallen van de productie/verkopen van uw onderneming waardoor u inkomsten misloopt. Dit verlies kunt u dan vergoedt krijgen via de CyberClear verzekering.

Extra diensten van Hiscox cyberverzekering

CyberClear komt met preventiehulp. Deze preventiehulp bevat de Cyberclear Academy, Cyberrisico-analyse, een check van de verwerkersovereenkomst en een AVG-beveiligingscheck. Hiscox werkt hiervoor met verschillende partners, zo is er voor elke klant een passende service.

Wie is Hiscox?

Hiscox

Zoekt u een cyberverzekering die de gevolgen van cybercrime dekt? Systeeminbraak, verloren data, hacking, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercrime? Dan is CyberClear by Hiscox wellicht de cyberverzekering voor u. Hiscox heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van de gevolgen van hackers en data-inbraak. Sinds oprichting in 1901 is Hiscox een toonaangevend verzekeraar.

CyberClear beperkt de schade van cyberincidenten door snel en doelgericht te reageren op dataverlies, cyberaanvallen en hackers. Hiscox biedt de assistentie van ervaren security-professionals met de cyberverzekering, dit is met wereldwijd bereik en uitgebreide juridische expertise. CyberClear zorgt ervoor dat u wordt geholpen met het informeren van belanghebbenden over het cyberincident, met het beperken van de juridische kosten en met het repareren van websites en databases.

Vraag bij ons een offerte aan en wij zoeken uit of Cyberclear van Hiscox de juiste cyberverzekering voor u is.

Downloads