Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Cyberriskinsurance.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Cyberriskinsurance.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Cyberriskinsurance.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Cyberriskinsurance.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Cyberriskinsurance.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Cyberriskinsurance.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Cyberriskinsurance.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

Mocht u vragen hebben over de inhoud van deze disclaimer dan vernemen wij dat graag.

Cyberriskverzekering: van offerte naar polis

1
U vult het offerteformulier in

Onze cyberrisk specialist maakt voor u een vergelijking tussen AIG, Chubb en Hiscox.

2
Wij sturen u de vergelijking

U ontvangt de vergelijking en ziet de premie en de belangrijkste kenmerken van de voorwaarden.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Na het bespreken van de opties kiest u de verzekering die bij u past en vragen wij samen met u de verzekering aan.