Advies op maat? Vraag een offerte aan

Partner DesktopToWork

Onze partner DesktopToWork

CyberriskInsurance beschikt met DesktopToWork over een betrouwbare partner op het gebied van IT en cyberveiligheid. DesktopToWork is een IT-expert met een sterke security affiniteit. Ze helpen organisaties om hun cyberveiligheid en gegevensbeveiliging op te hogen.

Wat doet DesktopToWork?

DesktopToWork kan een bedrijf helpen met het opzetten van een waterdichte online infrastructuur. Dit doen zij onder andere door de laatste cyber security methodes toe te passen. Zij helpen uw organisatie veiliger te maken door de Security Scan. Ook werken zij samen met een aantal van de beste cybersecurity software bedrijven. Denk hierbij aan antivirussoftware als van Crowdstrike. Crowdstrike is de zogenaamde Next Gen Anti Virus (NGAV). NGAV pakt de tekortkomingen van traditionele virusscanners aan en elimineert deze. De traditionele virussen laten zogenaamde virushandtekeningen achter, maar de Next Gen Virussen doen dit niet. Daarom herkennen de traditionele antivirussoftware dit soort virussen helaas niet.

Zo kan DesktopToWork uw onderneming, met deze Next Gen Anti Virus, helpen door Endpoint Protection in de vorm van Endpoint Detection and Response (EDR) toe te passen. Dit betekent dat elk endpoint device in uw netwerk ten alle tijden in de gaten wordt gehouden op verdachte activiteit. Dit voorkomt dat een virus ongezien uw netwerk betreedt, aangezien de meeste virussen al maanden in een netwerk zitten voordat ze actief worden.

Andere diensten die DesktopToWork kan bieden zijn bijvoorbeeld het opzetten van online werkplekken voor uw medewerkers. Ook doet DesktopToWork aan netwerkoptimalisatie, hostingdiensten zoals websitehosting en domeinhosting, het leveren van telefonie in de vorm van VoIP en een veilige en efficiënte connectie tussen Microsoft 365 en de cloud creëren. Voor meer informatie over DesktopToWork en haar diensten kunt u altijd even een kijkje nemen op de website.

In combinatie met de verbeterde beveiliging door DesktopToWork geeft een cyberverzekering via CyberriskInsurance de meeste zekerheid voor uw onderneming. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kans op een geslaagde cyberaanval op uw onderneming een enorm stuk kleiner wordt gemaakt en dat u over een vangnet beschikt wanneer de aanval toch succesvol is. Hierdoor kunt u veilig ondernemen.

Meer weten over DesktopToWork?

Wanneer u hieronder u gegevens en interessegebied achterlaat zal DesktopToWork spoedig contact met u opnemen.

DesktopToWork mag contact met mij opnemen over?(Vereist)
Naam contactpersoon(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.